My heading is awesome

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro, mea aperiam

Forløbstyper der kan bookes via DEKRA:

Forløbstype 1A

2-4 timer pr. uge.

For borgere der kun er i stand til at deltage i aktiviteter i få timer.


ForløbsType 1B

5-7 timer pr. uge

For aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og borgere på ressourceforløb. 


Naturbaseret recovery

4 timer pr. uge

Introforløb med fokus på at bruge naturen til rehabilitering. Springbræt til øvrige forløb.


En jobrettet indsats

SydhavnsCompagniet har en jobklub, hvor vi arbejder målrettet med at få borgeren i en ekstern virksomhedsplacering, via job- og karrierecoaching.

For at hver enkelt deltager kan få det optimale ud af forløbet, arbejdes der både med individuel coaching, sparring og rådgivning i forbindelse med afklaring af beskæftigelsesmål, arbejdsevne, relevante og realistiske jobmuligheder og med oplæg/undervisning i forskellige emner og teknikker, som kan bruges i jobsøgningen. Endvidere arbejder alle deltagere selvstændigt med ansøgninger, research på stillingsopslag og virksomheder samt med diverse andre opgaver på stedet og hjemme mellem mødedagene.

Vi arbejder desuden målrettet med CV, både på Jobnet og sidenhen et fokuseret præsentations CV til den enkelte stilling eller praktik der søges.

Jobklubben bruges som springbræt ud en ekstern virksomhedsplacering, og vi arbejder altid på at finde det rette match, både for borger og virksomhed. Vores erfaring er at virkeligheden virker, og at rehabiliteringen for alvor sker ude på arbejdsmarkedet.

Når vi går i dialog med en virksomhed, undersøger vi altid muligheden for lønnede timer og ansættelse på sigt.


De interne træningsbaner

Selvom vi arbejder virksomhedsrettet, er der en gruppe af borgere er så dårlige at de ikke kan indgå i en ekstern virksomhedsplacering. Det kan eksempelvis være ressourceforløbsborgere eller borgere hvis sag skal foreligges rehabiliteringsteamet med henblik på at blive indstillet til en førtidspension. Derfor har SC en række interne træningsbaner, hvor vi kan lave detaljerede arbejdsevnebeskrivelser af borgerne.

De interne træningsbaner kan også bruges til at (gen)optræne arbejdspladskompetencer i et tryg miljø, og derved forberede borgeren til at komme i en ekstern virksomhedsplacering. Denne gruppe kombinerer ofte deltagelse på de interne træningsbaner med en dag i jobklubben, for at sikre en kontinuerlig progression mod arbejdsmarkedet.

Socialt frikort

SydhavnsCompagniet har haft stor succes med at benytte det sociale frikort, som et led i afklaringen af borgerens arbejdsevne, og i flere tilfælde har det været vejen ind på det ordinære arbejdsmarked for aktivitetsparate borgere. 

Ved etablering af småjob, benytter vi os i høj grad af det sociale frikort. Det virker motiverende for borgerne at få en reel økonomisk gevinst, og opleve at det rent faktisk kan betale sig at arbejde, frem for at blive modregnet i sin ydelse.

SydhavnsCompagniet har indgået samarbejde med DEKRA

Et samarbejde med spændende perspektiver


SydhavnsCompagniet har indgået et samarbejde med DEKRA, hvor vi fremover vil fungere som underleverandør. Dette samarbejde vil styrke vores respektive indsatser, og vi ser et stort potentiale både på den korte og lange bane.

Sydhavnscompagniet har mange års erfaring med at afklare og beskrive menneskers arbejdsevne, herunder skånehensyn, effektivitet, maksimal arbejdstid, behov for hjælpemidler m.m.. Vi arbejder helhedsorienteret, og tager afsæt i borgerens egne mål og drømme. Et forløb hos os er et aktivt forløb med relevante indsatser, der har fokus på borgerens individuelle situation, men altid i et arbejdsmarkedsrettet perspektiv. 

Borgeren får et håndholdt forløb, med en fast kontaktperson. Vi er vandt til at arbejde med mennesker med komplekse og ofte multifacetterede problemstillinger, og vi har en empowermentorienteret og anderkendende tilgang.